Presiune din altă Ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un vestiar tensionat, Steaua şchioapătă în campionat  şi are nevoie de cel puţin un egal astăzi, cu Olympique Lyon, pentru a rămâne în cărţi pentru primăvara europeană .Benzema, Fred şi Arthuro sunt fotbaliştii creditaţi cu cele mai mari şanse de a marca în jocul de astăzi. La polul opus se găsesc Petre Marin şi Ogăraru.

Steaua joacă astăzi, de la ora 21.45, una din cele mai importante partide ale sezonului, împotriva francezilor de la Lyon. După două etape, „roş-albaştrii” au acumulat un singur punct, în timp ce adversarii au câştigat două puncte. O înfrângere înseamnă că Steaua şi Lyon vor avea şanse extrem de mici de a prinde unul dintre primele două locuri din grupă. Jocul cu francezii înseamnă pentru stelişti şi o şansă de a se împăca cu fanii.

Eliminarea din Cupa României şi înfrângerea cu Oţelul au provocat scandal în sânul lotului, dar şi o răcire a relaţiilor cu suporterii. „Ne aşteaptă cea mai grea partidă din grupă, pentru că eu consider că Olympique Lyon este cea mai bună echipă. Dacă reuşim să obţinem cele trei puncte, putem spera la calificare”, a declarat Mirel Rădoi.

Pe aceeaşi lungime de unde s-a aflat şi antrenorul Marius Lăcătuş, cel care însă atrage atenţia asupra valorii fotbaliştilor de la Lyon. „Sunt jucători cu o tehnică deosebită şi foarte rapizi. De la mijloc în sus au fotbalişti care pot face oricând diferenţa”, a spus Lăcătuş.

Bookmakerii merg pe mâna francezilor


Pariorii nu dau prea mari şanse trupei lui Lăcătuş. Astfel, steliştii au o cotă de 3.40 la victorie, în timp ce Lyon a primit o cotă de 2 pentru un succes. În jocul din această seară, cele mai multe şanse de a marca le au Benzema, Fred şi Arthuro, iar cele mai mici şanse de a înscrie le au Petre Marin şi Ogăraru.

Clasament Grupa F

1.    Bayern    2    1    1    0    2-1    4
2.    Fiorentina    2    0    2    0    2-2    2
3.    Lyon    2    0    2    0    3-3    2
4.    Steaua    2    0    1    1    0-1    1

Steaua – Olympique Lyon..... 21.45, în direct pe ProTV
Bayern München – Fiorentina.......21.45, în direct pe Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite