EXCLUSIV: Preşedintele lui Al-Ahli: "Andone n-a fost demis"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV: Preşedintele lui Al-Ahli: "Andone n-a fost demis"
EXCLUSIV: Preşedintele lui Al-Ahli: "Andone n-a fost demis"

După ce ediţia on-line a revistei "Super" din Emirate a publicat aseară ştirea potrivit căreia Ioan Andone ar fi fost demis din funcţie şi înlocuit cu brazilianul Toninho Cerezo, "Adevărul" l-a contactat în urmă cu câteva minute pe preşedintele formaţiei din Dubai pentru a lămuri situaţia tehnicianului român.

"Ştirea cu schimbarea lui Andone din funcţie e doar un zvon. El n-a fost demis", ne-a declarat Khalifah Sulaiman. Până şi Ioan Andone s-a arătat surprins de informaţiile apărute, azi, în presa din Emirate.

"Nu m-a anunţat nimeni că aş fi fost demis. Azi le-am dat liber jucătorilor, iar mâine am programat un antrenament de la ora 18.00. Este adevărat că am pierdut în ultima etapă, dar cei de la Al-Ahli au, în continuare, încredere în mine, fiindcă ei văd cum lucrez la antrenamente. La fiecare şedinţă de pregătire este prezent şi managerul echipei, care vede că la Al-Ahli lucrăm ca la o echipă europeană. Aici nu e ca în România unde azi eşti bun, iar mâine eşti aruncat. Arabii s-au schimbat şi apreciază calitatea muncii. şi-au dat seamă că un antrenor are nevoie de timp. Nu poţi să-l aduci azi şi de a doua zi să câştige toate meciurile. Plus că, în acest început de sezon, noi am avut foarte mulţi accidentaţi şi foarte mult ghinion", a declarat Andone pentru "Adevărul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite