Presa spaniolă consideră „ciudată“ victoria echipei Olympique Lyon la Zagreb. „S-a întâmplat ceva la pauză“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faza în care Vida se pare că-i face cu ochiul lui Gomis
Faza în care Vida se pare că-i face cu ochiul lui Gomis

Presa spaniolă a reacţionat după victoria zdrobotoare obţinută de francezii de la Olympique Lyon pe terenul celor de la Dinamo Zagreb, în urma căreia croaţii s-au clasat pe locul al doilea în Grupa D a Ligii Campionilor. Dinamo a depăşit-o doar la golaveraj pe Ajax Amsterdam, echipa care s-a clasat pe locul al treilea.

Calificarea „miraculoasă" a croaţilor n-a rămas fără efect în presa internaţională. „Victoria cu 7-1 a echipei din Lyon pe terenul celor de la Dinamo Zagreb stă sub semnul îndoielii", a titrat prestigiosul cotidian „As". Mai mult, jurnaliştii spanioli susţin că „ceva s-a întâmplat la pauza meciului", când scorul nu era decât 1-1.
În mai puţin de 30 de minute, francezii au reuşit să înscrie şase goluri, „As" subliniind în principal comportamentul lui Kelava. „Portarul lui Dinamo, care a plonjat într-o manieră ciudată la un gol şi a părut dezinteresat de ceea ce se întâmplă cu mingea după ce l-a degajat este un element care poate fi considerat cel puţin ciudat".
Vida i-a făcut cu ochiul lui Gomis
Bazându-se pe o imagine surprinsă de camerele video, cotidianul spaniol remarcă „gestul de complicitate ciudată" după cel de-al cincilea gol al francezilor între fundaşul echipei Dinamo, Domagoj Vida, şi atacantul formaţiei Olympique Lyon, Bafetimbi Gomis. "Jucătorul francez se apropie pentru a recupera balonul, iar Vida i-l dă, după care îi face cu ochiul şi semnul de ok", mai precizează „As"
Şi cei de la „El Mundo Deportivo" au comentat meciul ciudat de la Zagreb: „În primele 28 de minute din repriza a doua, Olympique Lyon a obţinut o calificare surprinzătoare în optimile Ligii Campionilor cu o victorie scandaloasă, care pune multe întrebări".
Nici „Marca" n-a ratat subiectul. „Lyon s-a calificat în optimi după o corecţie ciudată aplicată celor de la Zagreb".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite