Presa portugheză: "Cassio,la CFR Cluj pentru 900.000 euro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Portugalia a confirmat ieri că atacantul de la Leiria, Cassio Vargas Barbosa, a fost acontat de CFR contra sumei de 900.000 de euro  deşi preşedintele "feroviarilor", Iuliu Mureşan, a declarat zilele trecute că acesta are şanse minime să semneze cu echipa din Gruia.

Portughezii de la O Jogo au anunţat ieri că atacantul grupării Leiria, din prima ligă portugheză, a fost transferat la Cluj, 900.000 de euro urmând a plăti ardelenii pe atacantul sud-american.

Şefii CFR-ului au avut însă un concurent serios în lupta pentru achiziţionarea atacantului. Presa lusitană menţionează că jucătorul brazilian a primit o ofertă şi din Arabia Saudită, dar a ales Clujul pentru mirajul Ligii Campionilor. Cassio este golgheterul de la Leiria din ediţia de campionat 2009-2010, cu 12 reuşite, şi a terminat pe locul 4 într-un clasament al marcatorilor din Liga Sagres.

Acesta a mai fost dorit în iarnă de către două echipe din Liga I, Steaua şi FC Vaslui. Totodată, Leiria l-a transferat miercuri pe chinezul Zhang Chendong pentru a acoperi plecarea lui Cassio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite