Presa italiană îl elogiază pe Gabi Torje: "Clasă, talent şi simţul golului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziariştii din Italia au lăudat evoluţia mijlocaşului Gabi Torje la debutul la Udinese, în meciul din deplasare cu US Lecce, precizând că românul a arătat că are clasă, talent, simţul golului şi a făcut spectacol.

Torje-Moralez, alegerea este corectă", a titrat Datasport. "Au tras după ei pe Atalanta şi Udinese: clasă, talent şi simţul golului. A fost suficientă o etapă pentru a înţelege că vor fi protagonişti. Doi protagonişti absoluţi: Torje a purtat-o pe Udinese la Lecce, scântei de clasă, un feeling perfect deja cu Di Natale. Din România cu fantezie: Torje a debutat la 16 ani, a ajuns la echipa naţională, Udinese a dat oare încă o mare lovitură?", a notat sursa citată.

Calciomercatoweb.it i-a acordat lui Torje nota 7. "Prestaţie foarte bună a lui Torje şi Gonzalez. Prima etapă a campionatului a scos în evidenţă două noi achiziţii de mare calitate. Atalanta îi datorează multe lui Gonzalez pentru punctul obţinut la Genova, iar românul Torje a contribuit în cel mai bun mod la golul lui Di Natale", menţionează site-ul italian.

"Messi al României a avut un debut absolut. Messi al României se numeşte Gabriel Torje, are cu şapte centimetri mai mult decât Moralez, joacă la Udinese şi ieri nu a marcat un gol, dar a făcut spectacol la Lece", a notat şi Il Giornale.

Udine20.it, care i-a acordat românului nota 6,5, a scris că Torje a arătat "din ce stofă este făcut": "Românul intră în acţiune în faza celui de-al doilea gol cu o pasă la care arată din ce stofă este făcut. Nu este Sanchez, dar îşi va găsi locul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite