Presa italiană: "Torje nu-ţi aminteşte de Messi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Torje a jucat până în minutul 62 al partidei pe care echipa sa, Udinese, a terminat-o la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu AC Milan.

Site-ul sportmediaset.it a scris după meciul de miercuri, AC Milan - Udinese, scor 1-1, că atacantul Gabriel Torje, supranumit "Messi din România", nu aminteşte de jucătorul argentinian al Barcelonei, dar este pe placul antrenorului Francesco Guidolin prin vivacitatea sa şi face bine echipei.

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 internaţionalului român. "Etichetat ca «Messi din România», Torje nu-ţi aminteşte deloc de argentinian. Vorbeşte puţin cu coechipierii săi, dar compensează prin vivacitate în spatele lui Di Natale, iar lucrul acesta îi place antrenorului Francesco Guidolin şi îi face bine echipei. La centrarea sa Abbiati a scăpat balonul şi Di Natale a înscris", a scris sportmediaset.it,

Site-ul udine20.it l-a notat cu 6 pe Torje. "A alternat momentele pozitive cu minute în care a dispărut din joc. S-a sacrificat mult în faza defensivă şi a făcut presing", a scris sursa citată.

În schimb, agenţia Datasport şi site-ul calciomercato.it i-au acordat nota 5,5 jucătorului român. "Cu viteza sa, Torje ar fi putut face mult rău, dar nu s-a văzut în duelurile cu Nesta şi Thiago Silva. A dat centrarea la gol, dar încă nu este pe aceeaşi lungime cu Di Natale", a scris Datasport.

Gabriel Torje a jucat până în minutul 62 al partidei pe care echipa sa, Udinese, a terminat-o la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia AC Milan, în etapa a IV-a a campionatului Italiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite