Presa italiană:" Ştefan Radu a făcut o partidă perfectă din punct de vedere defensiv"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Datasport a scris că fundaşul român a avut o evoluţie perfectă din punct de vedere defensiv în partida pe care echipa Lazio Roma a terminat-o la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Udinese, în etapa a XVI-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 lui Radu. "Românul a făcut o partidă perfectă din punct de vedere defensiv şi a trecut fără probleme de la sistemul cu patru fundaşi, unda juca lateral stânga, la cel cu trei apărători, unde a evoluat central. Nu şi-a pierdut deloc busola şi a greşit puţin sau deloc", a scris Datasport.

Cotidianul Il Tempo şi site-urile calciomercato.it şi romatoday.it l-au notat cu 6 pe internaţionalul român. "Dintre fundaşii laziali, Radu a fost cel mai sigur. A trecut din bandă în centru şi are marele merit de a-l fi blocat pe Isla în prima repriză într-o fază în care Udinese se putea desprinde", a scris Il Tempo.

"Românul şi-a făcut treaba în defensivă şi a surprins prin pasele în diagonală", a notat calciomercato.it.

"Prestaţia lui Radu a fost între lumină şi umbră. Mai mult lumină, deoarece a greşit foarte rar", a scris romatoday.it.

Site-ul calcioa.it i-a acordat nota 5,5 lui Ştefan Radu. "Pentru că Di Natale a fost doar rezervă, românul a avut o seară fericită. Cu toate acestea, golul lui Pinzi a venit din zona lui", a scris calcioa.it.

Fundaşul Ştefan Radu afost integralist şi a primit un cartonaş galben în partida pe care echipa Lazio Roma a terminat-o la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Udinese, în etapa a XVI-a din Serie A.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite