Presa din Italia: "Meritul este al lui Kapetanos!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa italiană, foarte "sensibilă" la eliminări, a spus că meritul pentru egalul scos de napoletani îl are, în principal, grecul Kapetenos, care a fost eliminat în minutul 30, după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Santacroce.

Fanii lui Napoli sunt în lacrimi după partida cu Steaua. Dar nu de supărare, ci de fericire, după revenirea incredibilă a lui Napoli de la 0-3 la 3-3. Pe siteul napolimagazine, trimisul fanilor la faţa locului a scris la finalul meciului: "sunt în lacrimi, am redus la tăcere Steaua!".

Cotidianul Corrierre dello Sport titrează "Revenire NEBUNĂ" pentru Napoli, după un început de coşmar la Bucureşti, iar cei de la Gazzetta dello Sport scriu despre "Nebuna Napoli, ce revenire! De la 0-3 la 3-3. Napoli a recuperat incredibil de la 0-3, Cavani marcând într-un final nebun, în al 7-lea minut de prelungire". "Napoli revine într-un meci halucinant. Colaps napoletan în 15 minute, apoi Vitale, Hamsik şi Cavani s-au dezlănţuit. Fotbalul nu e bun pentru inimă, trebuia să scrie pe biletele de meci. Pentru finalul de succes un mare merit îl are şi Kapetanos, care a avut o ieşire nebunească asupra lui Santacroce. De Sanctis a fost pedepsit de Tănase cu un şut de la mare distanţă, eroare de nepermis pentru un portar cu experienţa sa. Kapetanos şi-a pierdut capul, în loc să facă 4-0 atunci când a avut ocazia. După pauză am văzut adevăratul Napoli, forcingul e puternic, Tătăruşanu salvează iar şi iar, dar revenirea e completă şi Napoli celebrează, în timp ce steliştii se răfuiesc cu arbitrul", a scris sursa citată.

"Nebuna Napoli. După un meci palpitant, schizofrenic de-a dreptul, Napoli reuşeşte un come-back nebunesc de la 0-3", a comentat cotidianul Tuttosport.

Site-ul UEFA a titrat: "Napoli zâmbeşte după un început de coşmar". "Napoli e jos după primul gol, apoi Tănase îl surprinde pe De Sanctis, iar pe aripile entuziasmului vine şi golul trei. Vitale înscrie, dar Steaua e încă în viaţă. Hamsik încinge jocul, Steaua şchiopătează, Tătăruşanu refuză în trei rânduri egalarea, care vine la ultima fază a meciului", a scris uefa.com

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite