Presa israeliană laudă portarul Rapidului: "Coman a făcut spectacol în poartă, salvându-şi echipa în câteva rânduri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Coman a făcut spectacol în poartă, salvându-şi echipa în câteva rânduri", a scris publicaţia israeliană One, joi seară, după meciul Hapoel Tel-Aviv - Rapid, scor 0-1 în grupa C a Ligii Europa.

Hapoel a făcut un joc slab şi mai are mult de muncă. Nu a reuşit să penetreze defensiva românilor în foarte multe rânduri şi se poate plânge doar de jocul său şi de ziua pe care a prins-o portarul Rapidului, care a făcut spectacol în poartă, salvându-şi echipa", a notat One.

Publicaţia Sport 5 a titrat: "Unde e tradiţia?". "Dorinţa n-a fost de ajuns, Hapoel n-a arătat prea bine şi a deschis campania cu un eşec în compania echipei cu care se luptă pentru locul doi. Fără să aibă o istorie bogată în Europa, precum Hapoel, Rapid s-a adaptat mai bine competiţiei şi a plecat cu trei puncte. Publicul a scandat la finalul meciului numele fostului antrenor Gutman. Rapid este o echipă puternică", a comentat Sport 5.

Ziarul Maariv a subliniat că jocul ofensiv pe care l-a încercat Hapoel n-a dat roade. "A dat greş în cea mai importantă misiune, aceea de a marca. Hapoel a pus rareori în pericol poarta Rapidului în repriza secundă, iar atunci când a făcut-o, în prima parte, portarul Coman a fost la post".

"Hapoel nu a fost în apele ei şi, deşi a controlat jocul în mare parte din timp, a pierdut în faţa Rapidului. Nici românii nu au arătat mare lucru, nu s-au ridicat la un nivel înalt, dar suficient pentru a lua trei puncte", a comentat ziarul Yedioth Ahronoth.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite