Presa engleză:"Liverpool trebuie să meargă în Ungaria pentru meciul cu Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa engleză notează vineri că Liverpool va avea parte de meciuri complicate în Grupa K a Ligii Europa, în care va întâlni echipele Steaua, Napoli şi Utrecht, conform tragerii la sorţi de la Monte Carlo.

"Liverpool va avea teste complicate în faza grupelor Ligii Europa" , notează Liverpool Echo, care menţionează că Steaua este cel mai de succes club din istoria fotbalului românesc.

Click Liverpool consideră, de asemenea, că echipa antrenată de Roy Hodgson va avea "meciuri dificile" în Liga Europa. "Recompensa lui Dirk Kuyt pentru eroismul său din dubla manşă cu Trabzonspor este confruntarea cu fosta sa echipă, Utrecht, în timp ce Steven Gerrard va întâlni Steaua Bucureşti din nou, după ce a făcut parte din echipa care i-a învins pe români, în 2003", menţionează sursa citată, care precizează că şi Napoli este o adversară dificilă.

BBC notează că Liverpool a avut "o tragere la sorţi grea" şi "neplăcută".

Şi Daily Mail consideră complicate meciurile pe care echipa engleză le va disputa în Grupa K a Ligii Europa. Jurnalul confundă însă destinaţia echipei Liverpool pentru meciul din deplasare cu Steaua: "Roy Hodgson trebuie să îşi ducă echipa în Ungaria pentru a întâlni formaţia Steaua Bucureşti, câştigătoarea din 1986 a Cupei Campionilor Europeni...)".

Formaţia Steaua va evolua în Grupa K a Ligii Europa, cu echipele Liverpool (Anglia), Napoli (Italia) şi FC Utrecht (Olanda), conform tragerii la sorţi de vineri, de la Monte Carlo. Faza grupelor începe la 16 septembrie şi se încheie la 16 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite