Presa din Turcia dezvăluie haosul de la Galata: "Femei aduse în cantonament, jucători băuţi la antrenamente"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul Milliyet prezintă mai multe probleme legate de atitudinea jucătorilor echipei Galatasaray la baza de pregătire de la Florya, precizând că tehnicianul Gheorghe Hagi nu a reuşit să găsească o soluţie pentru indisciplina apărută pe vremea predecesorului său, Frank Rijkaard.

Jurnalul scrie că există zvonuri conform cărora un suporter care stă tot timpul pe la baza de pregătire le-ar aduce femei unor fotbalişti, noaptea. "Conform aceloraşi zvonuri, se vorbeşte mult despre indisciplina lui Bariş Ozbek, care s-a fotografiat cu femei în incinta bazei de pregătire. Se pare că tehnicianul Gheorghe Hagi a văzut fotografiile respective şi de aceea nu l-a folosit pe fotbalist timp de două săptămâni", notează Milliyet.

Cotidianul menţionează şi speculaţiile conform cărora unii fotbalişti ar veni la antrenamentele de dimineaţă "cu gura mirosind a băutură" şi s-ar pregăti astfel. Ceilalţi jucători, care nu sunt de acord cu ce se întâmplă, "s-ar fi răcit" de fotbaliştii care obişnuiesc să consume alcool, conform Milliyet.

Sursa citată mai scrie că echipa nu este unită ("prietenia este zero"), jucătorii fiind împărţiţi în 5-10 grupuri. "În rarele ocazii când Harry Kewell nu este accidentat şi vine la bază, dacă în sala de mese nu se află Lucas Neill, australianul pleacă fără să salute pe nimeni. Se mai zvoneşte că Kewell i-a strigat căpitanului Arda să tacă, în pauza meciului cu Ankaragucu, când acesta a încercat să vorbească cu el. Dintre jucătorii străini, Baros nu discută nu nimeni. Pino, Kazim şi Lorik Cana sunt tot singuratici. În ceea ce-i priveşte pe fotbaliştii turci, ruptura este maximă", precizează Milliyet.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite