Presa din Elveţia: "Adversar accesibil pentru Grasshopper"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elveţienii spun că gruparea din Ghencea este un adversar accesibil pentru fosta echipă a lui Tararache şi susţin că Grasshopper nu ar trebui să întâmpine probleme.

Steaua o va întâlni pe Grasshopper Zurich în play-off-ul Europa League, iar Gigi Becali consideră că elevii lui Piţurcă trebuie să-şi depăşească adversarul, indiferent de numele acestuia. Patronul "roş-albaştrilor" susţine că obiectivul este acelaşi: finala competiţiei.
"Grasshopper Zurich are şanse reale să ajungă în grupele Europa League. Îi vor întîlni pe românii de la Steaua, care au un preşedinte excentric - Gigi Becali, dar momentele sale de glorie au trecut. Steaua e prima echipă din Europa de Est care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986. Adversarii lui Grasshopper au terminat campionatul trecut abia pe locul 4, iar ultimul titlu l-a luat acum 4 ani", scriu jurnaliştii de la "Tages Anzeiger".

"Dubla pare accesibilă pentru Grasshopper! Steaua nu mai conduce ostilităţile în campionat, dar e totuşi în căutarea gloriei din 1986", au scris şi cei de la "20 minutes".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite