Presa bulgară: Moraes ar putea ajunge la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian Junior Moraes a semnat uncontract cu echipa ŢSKa Sofia, dar presa bulgară scrie că fotbalistul ar putea ajunge în cele din urmă la Steaua.

Site-ul de sport "blitz.bg" anunţă faptul că roş-albaştrii intenţionează să-l legitimeze pe brazilian în ultima zi de transferuri, 1 septembrie.

Stirea din presa bulgară a fost întărită şi de declaraţiile preşedintele de onoare al Stelei, Viorel Păunescu, cel care a spus că şefii echipei mai caută un fundaş dreapta şi un atacant.

Cu toate acestea, conducerea lui ŢSKA a negat posibilitatea ca Moraes să ajungă la Steaua, iar patronul echipei române, Gigi Becali, a spus în ultimele săptămâni că nu vrea să mai audă de atacantul brazilian.

Cu toate acestea, ratarea calificării în grupele Ligii Europa îi poate determina pe şefii clubului bulgar să renunţe la un jucător destul de costisitor.

Moraes a primit drept de joc din partea FIFA după ce opt luni a stat pe bară, pentru că Metalurg Doneţk a refuzat să-l legitimize după ce l-a transferat de la Gloria Bistriţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite