Presa internaţională: "Leo ne duce la Londra!"/ "Messi este călăul de pe Bernabeu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţiile spaniole l-au ridicat în slăvi pe jucătorul Barcelonei, Messi, marcatorul celor două goluri din această seară în partida cu Real Madrid, scor 2-0, pe Santiago Bernabeu. Meciul a contat pentru prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

"Leo ne duce la Londra, Messi este şeful!" au scris cei de la Sport, în timp ce El Mundo Deportivo a scris: "Suntem cu un picior şi jumătate la Londra".

"Messi, cu o dublă, duce Barcelona mai aproape de Wembley. Geniul argentinian ucis la Madrid s-a întors, în această seară, împreună cu alţi zece jucători. Messi a fost din nou călăul de pe Bernabeu, scenariu care se repetă la fiecare vizită", a scris Marca.

Cotidianul francez "L'Equipe" a notat că "Messi a îngenuncheat Realul", iar italienii de la "Gazzetta dello Sport" au scris: "Divinul Messi a îngheţat Bernabeul".

FC Barcelona a învins echipa Real Madrid, cu 2-0, miercuri, pe arena Santiago Bernabeu,  în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, ambele goluri ale meciului fiind marcate de Lionel Messi în minutele 77 şi 86.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite