FOTBAL- Torres:"Liverpool va avea un sezon bun în Premier League!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL- Torres:"Liverpool va avea un sezon bun în Premier League!"
FOTBAL- Torres:"Liverpool va avea un sezon bun în Premier League!"

Atacantul spaniol al lui Liverpool, Fernando Torres, a afirmat că jocul echipei va fi foarte bun în această ediţie de campionat, chiar dacă formaţia sa a pierdut cu 1-2 în prima etapă.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a marcat 50 de goluri în 85 de jocuri pentru Liverpool, iar anul trecut a fost nominalizat la premiul Balonul de Aur, dar consideră că poate evolua mai bine.

"Sunt foarte mândru, deoarece atunci când am venit de la Atletico îmi spuneam dacă pot să joc pentru o echipă atât de mare precum Liverpool. Au trecut doi ani şi cred că evoluţia mea poate să fie mai bună, deoarece sunt destul de tânăr", a spus Torres, care săptămâna trecută a semnat un contract prin care va primi un salariu mai mare.

"Mă simt foarte fericit şi sper să joc cât mai multe sezoane. Nu mai jucasem în Liga Campionilor, iar aici am avut această oportunitate, de a evolua contra celor mai bune echipe din lume. Fanii sunt fantastici şi este incredibil să-i ascult cum îmi cântă", a adăugat acesta, care are o înţelegere cu formaţia din Premier League până în 2013. 

El s-a referit şi la campionatul intern, precizând că echipa se va revanşa în viitoare etapă, când va evolua contra lui Stoke. "Îi ştim bine, a fost greu în faţa lor sezonul trecut. Este o echipă foarte defensivă, ei încearcă să marcheze din faze fixe şi prin mingi lungi. Dacă înscriem noi repede, sunt sigur că vom câştiga. Cel mai bun lucru atunci când ai meciuri multe este că uiţi repede de eşecuri. Este o dezamăgire atunci când nu câştigăm, dar vom evolua mai bine, trebuie să fim optimişti", a mai spus atacantul spaniol.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite