Mutu a acuzat probleme musculare, spune Prandelli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicinaul Fiorentinei a declarat la finalul partidei pe care echipa sa a câştigat-o aseară în faţa lui Palermo, scor 1-0, că internaţionalul român Adrian Mutu a rămas pe banca de rezerve pentru că se confruntă cu unele probleme medicale, informează Corriere dello Sport.

"Adrian a avut o mică problemă musculară în urmă cu o zi şi am decis să nu riscăm nimic. Situaţia sa s-ar fi putut agrava, aşa că am preferat să-l odihnim. Până în urmă cu câteva zile, Adrian era foarte nervos şi îngrijorat, dar acum, că s-a convins că toată lumea încearcă să-l ajute, a devenit mult mai seren", a spus antrenorul grupării viola.

Şi atacantul mutenegrean Stevan Jovetic, autorul unicului gol în succesul cu Palermo, s-a referit la situaţia decarului echipei naţionale a României: "În primul rând, mă bucur foarte mult pentru victoria din această seară. Am întâlnit un adversar puternic, dar cred că am meritat victoria. Mutu? Îmi pare rău pentru Adrian, este un fenomen şi, cu siguranţă, va trece peste toate problemele. Sper să joc alături de el cât mai curâd".

Fiorentina a trecut, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-0, de formaţia pregătită de Walter Zenga, Palermo, la care fundaşii români Dorin Goian şi Cristian Melinte au fost rezerve.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite