Adrian Porumboiu, suspendat patru etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu, suspendat patru etape
Adrian Porumboiu, suspendat patru etape

Decizia Comisiei de Disciplină, din cadrul FRF, care a decis ieri suspendarea pentru două etape a fotbaliştilor Eugen Trică şi Yssouf Kone, de la Cluj, nu a rămas fără urmări.

Faptul că cei doi jucători vor rata derby-ul cu Dinamo i-a iritat pe cei din conducerea CFR. „Probabil că altora le este frică de noi, de aceea luptă pe la comisii, şi nu pe teren. Şi aşa, tot vom bate Dinamo. Mă voi adresa celor de la LPF pentru a afla cine judecă astfel de cazuri. Oricum, vom lua campionatul, în ciuda acestor mizerii”, a declarat preşedintele CFR Iuliu Mureşan.

„S-a dat drumul la jaf“

În schimb, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, este convins că decizia este corectă: „Cum şi-a permis Trică să-i jignească pe suporterii Stelei şi să-i numească cârpe? Declaraţiile lui au fost incredibile. Nu putea scăpa de suspendare”.

Şi finanţatorul celor de la Vaslui, Adrian Porumboiu, a fost sancţionat ieri cu patru etape de suspendare, ca urmare a faptului că a pătruns în cabina arbitrilor la pauza meciului FC Vaslui – FC Braşov (scor 2-2, din etapa a treia a Ligii I). „Nu are rost să-mi pierd timpul pentru corectitudine. Daţi drumul la jaf!”, a spus Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite