Portugalia a zdrobit Bosnia şi s-a calificat la Euro 2012. Vezi rezultatele din play-off!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Portugalia s-a folosit de două super-execuţii ale celor mai buni jucători ai săi pentru a se desprinde de Bosnia în barajul de calificare la Euro 2012.

Aşa cum a promis, Cristiano Ronaldo s-a bucurat de iarba de la Lisabona (în tur s-a jucat în noroi şi în nisip) şi a început meciul o torpilă din lovitură liberă care l-a făcut neputincios pe portarul bosniac.

Acelaşi Begovici a mai fost umilit o dată la mijlocul primei reprize: Nani a şutat formidabil în vinclu de la peste 30 de metri. Penalty-ul transformat de Misimovici a aprins speranţele Bosniei până la al doilea gol marcat de CR7. Cu un om în minus din minutul 54 (eliminat Lulici), oaspeţii au mai avut o tresărire după reuşita lui Spahici, dar au cedat definitiv cu un sfert de oră înainte de final, Postiga şi Veloso stabilind scorul final (6-2).

În celelalte duble, Croaţia şi Irlanda s-au calificat la pas, iar Cehia a tremurat serios în Muntenegru, ex-iugoslavii (cu rapidistul Bozovici pe teren) ratând câteva ocazii uriaşe la scorul de 0-0.

Euro 2012, play-off, retur

Portugalia - Bosnia 6-2 (0-0 în tur)
C. Ronaldo 8, 53, Nani 24, Postiga 72, 82, Veloso 80 / Misimovici 41 (pen), Spahici 65

Croaţia - Turcia 0-0 (3-0)

Muntenegru - Cehia 0-1 (0-2)
Jiracek 81

Irlanda - Estonia 1-1 (4-0)
Ward 31 / Vasiliev 57

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite