FOTBAL: Cristiano Ronaldo se duce în Portugalia pentru teste medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Cristiano Ronaldo se duce în Portugalia pentru teste medicale
FOTBAL: Cristiano Ronaldo se duce în Portugalia pentru teste medicale

Cristiano Ronaldo se va duce în Portugalia ''pentru a se pune la dispoziţia serviciilor medicale ale Federaţiei portugheze'' care l-a convocat, în ciuda accidentării sale, în stagiul de pregătire a barajelor de calificare la CM-2010 (14 şi 18 noiembrie)

''Cristiano Ronaldo va pleca în următoarele ore în Portugalia pentru a se pune la dispoziţia serviciilor medicale ale Federaţiei portugheze'', a indicat clubul său într-un scurt comunicat.

Federaţia portugheză de fotbal l-a convocat luni pe atacant, într-o notă publicată pe site-ul său oficial în care spunea că aşteaptă ca toţi jucătorii convocaţi, inclusiv Ronaldo, să participe la stagiul de pregătire al selecţionatei.

Selecţionerul portughez Carlos Queiroz a decis să menţină convocarea atacantului său vedetă, în ciuda refuzului clubului Real Madrid de a-l lăsa să plece în Portugalia din cauza unei accidentări la o gleznă.

Stagiul selecţionatei portugheze a început luni, însă jucătorii de la cluburile spaniole nu sunt aşteptaţi decât miercuri, din cauza calendarului competiţiilor din Spania.

Ronaldo, accidentat la glezna dreaptă în partida cu Olympique Marseille, pe 30 septembrie, a suferit o recidivă într-un meci al Portugaliei, din 10 octombrie, şi iniţial ar fi fost indisponibil între trei şi patru săptămâni.

Starea sa de sănătate a fost evaluată săptămâna trecută de chirurgul olandez Cornelius Nicolas Van Dick, care l-a operat la aceeaşi gleznă în 2008, şi care a estimat că jucătorul ar trebui să mai rămână sub tratament cel puţin încă două săptămâni, fără să joace, potrivit clubului madrilen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite