FOTBAL: Sulaiman Al Fahim a devenit preşedintele lui Portsmouth

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul englez de primă ligă Portsmouth a anunţat marţi că omul de afaceri arab Sulaiman Al Fahim a devenit preşedintele formaţiei, iar compania deţinută de acesta a cumpărat gruparea britanică.

"Proprietarii FC Portsmouth sunt încântaţi să anunţe că s-a ajuns la un acord de principiu privind vânzarea clubului către compania Al Fahim Asia Associates, iar Sulaiman Al Fahim, proprietarul firmei, se va alătura Consililului de Administraţie al grupării în funcţia de preşedinte", se arată într-un comunicat oficial al grupării.

Anunţul vine după ce oficialii Premier League au precizat că Al Fahim a trecut un test şi poate ocupa respectiva funcţie la echipa din prima ligă.

"Sunt nerăbdător să lucrez cu cei din managementul clubului şi cu suporterii pentru a obţine succese în viitor", a declarat Sulaiman Al Fahim.

Presa engleză scrie că omul de afaceri arab îi va plăti proprietarului Alexandre "Saşa" Gaidamak suma de aproximativ 60 de milioane de lire sterline, iar tranzacţia va fi finalizată până la finalul lunii iulie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite