Portar Schalke: "Tătăruşanu a împiedicat echipa noastră să se desprindă mai clar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu

Portarul echipei Schalke 04, Lars Unnerstall, a declarat că omologul său de la FC Steaua, Ciprian Tătăruşanu, a făcut un meci bun şi s-a opus la ocaziile pe care le-a mai avut formaţia germană în meciul din Liga Europa.

"Suntem bucuroşi că ne-am calificat, ţinând cont că Steaua a jucat bine. În prima repriză am forţat să mai înscriem un gol, dar am fost egalaţi. Portarul Stelei a făcut un meci foarte bun, a avut intervenții bune şi a împiedicat echipa noastră să se desprindă mai clar", a spus Unnerstall, citat de site-ul oficial al grupării germane.

Fundaşul Kyriakos Papadopoulos a afirmat că mai importante decât golul său sunt cele trei puncte. "Am arătat că am meritat victoria, deşi ne-a lipsit ceva la finalizare. Putem avea succes în această competiţie", a spus autorul primului gol.

Mijlocașul Jermaine Jones a precizat că Steaua a marcat la prima ocazie, în timp ce echipa sa putea câştiga mai detaşat. "În prima jumătate de oră planul nostru a mers perfect. E bine că această victorie ne pune în postura de câştigători ai grupei", a comentat el.

Managerul Horst Heldt a subliniat că Schalke a fost net superioară şi se putea impune mai clar. "Am tremurat puţin, dar totul s-a terminat cu bine", a spus Heldt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite