Gică Popescu nu a colaborat cu Securitatea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu nu a colaborat cu Securitatea!
Gică Popescu nu a colaborat cu Securitatea!

Răsturnare de situaţie în cazul lui Popescu. Conform CNSAS, „Baciul“ nu are dosar de colaborator al Securităţii, pentru că notele acestuia „nu aduc atingere drepturilor omului“.

„Eu am semnat doar o hârtie pe care o semna toată lumea când pleca în străinătate. Nu am semnat cu Securitatea, eu am fost persecutat de ei”, se apăra Gică Popescu în momentul în care în presă au apărut informaţii conform cărora acesta figura în arhivele Consiliului cu dosar de colaborator al Securităţii.

„Baciul” s-a adresat apoi CNSAS pentru a cere lămuriri, iar răspunsul oficial primit ieri a fost unul clar. „Popescu nu a colaborat cu Securitatea. A dat note numai de bine. Nu a zis nimic de rău la adresa nimănui, ba chiar uneori a şi apărat anumite persoane“, a dezvăluit Cazimir Ionescu, membru CNSAS.

„Notele date de Popescu nu au adus atingere drepturilor omului”, a punctat Ionescu, care a mai precizat că decizia de necolaborare în cazul fostului internaţional a fost dată în unanimitate de membrii CNSAS întruniţi ieri. „Eram convins că aşa se va întâmpla, nu avea cum să-mi fie nefavorabil verdictul, din moment ce nimeni nu ştie mai bine ca mine care este adevărul“, a spus Gică Popescu.

Hagi: „E o mizerie!“

Gheorghe Hagi i-a luat imediat apărarea bunului său prieten şi fost coleg de la naţională.

„Nu mai e nimic de comentat, e o mizerie tot ce s-a întâmplat, noi suntem oameni de sport, vorbim doar despre sport. În ultima vreme au apărut tot felul de atacuri la adresa sportivilor care au făcut imagine bună ţării. Dar asta e România“, a spus Gică Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite