Răzvan Lucescu: „Ne întoarcem în Polonia peste trei ani, la Euro“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu a tras concluziile „amicalului” cu Polonia: scorul e mic, iar Chivu şi Rădoi trebuie să fie un exemplu de dăruire pentru toţi românii. Selecţionerul e foarte mulţumit de jocul pe care echipa lui l-a făcut în Polonia şi pentru punctele pe care România le-a adăugat în clasamentul coeficienţilor.

„Sunt mândru de ceea ce am obţinut, bilanţul meu din şapte meciuri este de patru victorii, trei egaluri şi o înfrângere. Sunt mulţumit de rezultat, ştiu că această victorie contează la clasamentul coeficienţilor. Puteam să mai marcăm şi consider că rezultatul e unul mic pentru noi”, a explicat selecţionerul.

Apoi, a ţinut să-i dea exemplu pe Chivu şi pe Rădoi: „Echipa a ştiut să se dăruiască, iar Chivu şi Rădoi ar trebui să fie un exemplu pentru toţi românii, pentru că au jucat având probleme medicale. Le-am spus înainte că ei reprezintă România şi trebuie să dea totul pe teren şi au înţeles acest lucru. Pentru Maftei sar şi în foc, îl cunosc foarte bine, dar şi Săpunaru are calităţile lui”.

La final, Lucescu jr a arătat un optimism debordant. „Nu mă interesează criticile, iar cei care comentează ar tebui să-şi dea seama că victoriile echipei naţionale sunt importante şi pentru echipele lor de club. Sunt sigur că ne vom califica la Euro 2012”.

"Am arătat ca un grup unit şi determinat. Daniel Niculae este un om important în vestiar, dar şi pe teren"
a mai spus Răzvan Lucescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite