FOTBAL: Poliţia maghiară se teme pentru amicalul Ungaria - România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Poliţia maghiară se teme pentru amicalul Ungaria - România
FOTBAL: Poliţia maghiară se teme pentru amicalul Ungaria - România

Deşi nu se aşteaptă la tulburări cu ocazia meciului de fotbal România-Ungaria, care va avea loc miercuri seara la Budapesta, în amintirea lui Marian Cozma, poliţia ungară tratează evenimentul drept unul cu risc ridicat, afirmă un purtător de cuvânt al comisariatului general de poliţie din Budapesta, citat de ziarul ungar Magyar Nemzet în ediţia de miercuri.

Manifestarea sportivă comemorativă de miercuri va fi tratată de poliţie drept una cu risc ridicat, motiv pentru care se vor lua măsuri de securitate în interiorul şi în afara stadionului, poliţia urmând să fie prezentă în număr suficient, a declarat Tafferner Eva. La meci sunt aşteptaţi 100-200 de suporteri români, care vor fi însoţiţi de poliţie începând de la graniţă şi până la stadionul Puskas Ferenc din Budapesta. Pe stadion, suporterii din cele două ţări vor fi separaţi prin zone de securitate, pe calea Ifjusag urmând să fie introduse restricţii de circulaţie cu ocazia meciului.

Cele două echipe se vor înfrunta la ora locală 20.00 pe stadionul Puskas Ferenc, oaspete de onoare fiind tatăl lui Marian Cozma. La ceremonia comemorativă dinaintea meciului vor lua parte, pe lângă federaţiile de fotbal ale celor două ţări, şi reprezentanţi ai echipei de handbal MKB Veszprem. Federaţia ungară de fotbal (MLSZ) a cerut luni suporterilor, într-o scrisoare deschisă, să manifeste un comportament sportiv, demonstrând respect pentru sportivul decedat. MLSZ anunţa că oricine va tulbura demnitatea comemorării şi mersul întâlnirii sportive va fi scos afară din tribună şi i se va interzice participarea pe viitor la meciurile selecţionatei ungare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite