FOTBAL: Petre Grigoraş ar putea prelua echipa Politehnica Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, că a fost contactat de oficialii grupării Politehnica Iaşi şi a admis că sunt şanse mari să îşi rezilieze contract cu gălăţenii şi să preia echipa din Copou, transmite corespondentul NewsIn.

"Am fost contactat de cei de la Politehnica Iaşi, mai exact de domnul primar Gheorghe Nichita, după ce s-a cerut şi acceptul preşedintelui de la Oţelul, Marius Stan. Mi s-a făcut o ofertă să antrenez în Copou, dar eu sunt sub contract cu Oţelul. Sunt şanse să plec de la Galaţi şi urmează să am o discuţie cu Marius Stan, iar dacă ne înţelegem în privinţa rezilierii contractului, plec la echipa care mă vrea", a declarat Petre Grigoraş, sâmbătă, pentru NewsIn.

Tehnicianul a explicat că motivul pentru care vrea să plece este fixarea unui obiectiv pe care îl consideră imposibil de îndeplinit cu actualul lot. "Nu pot să fiu meschin şi să le promit gălăţenilor că obiectivul pentru viitorul sezon, participarea în cupele europene, se poate îndeplini. Fără Viglianti şi Pena, care sunt accidentaţi şi vor lipsi de la pregătiri, şi fără Bourceanu, precum şi cu nişte jucători străini pe care nu-i cunosc, nu pot să mă înham la calificarea în cupele europene", a explicat tehnicianul.

Un alt aspect care îl deranjează pe Grigoraş la Galaţi este neconsultarea sa în privinţa transferurilor: "Consider că un antrenor trebuie să stabilească întotdeauna ce jucători sunt aduşi şi programul de antrenament. Eu sunt obligat să antrenez ce mi se aduce şi nu ştiu dacă e normal. Nu-mi place să fiu unealta nimănui".

Antrenorul a mai spus că Politehnica Iaşi este singura echipă cu care a negociat şi va da curs ofertei în cazul în care conducerea Oţelului Galaţi menţine obiectivul fixat, calificarea în cupele europene.

Petre Grigoraş a preluat gruparea de la malul Dunării la începutul lui 2006.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite