Ion Moldovan va rămâne la Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Astra Ploieşti, Ştefan Chiţu, a declarat miercuri că Ion Moldovan va rămâne antrenorul echipei şi în Liga I, iar obiectivul pentru acest sezon va fi rămânerea în primul eşalon fotbalistic.

"Am discutat despre problema staff-ului tehnic şi pot spune că deocamdată va rămâne acelaşi.

Domnul Ion Moldovan va fi principal şi va lucra împreună cu Emil Ursu şi Gheorghe Niţu. Singura noutate va apărea la nivelul preparatorului fizic, pentru că Niculae (n.r. tatăl lui Marius Niculae) este dorit înapoi la Dinamo şi va merge acolo.

Joi este programată reunirea lotului şi tot atunci vom discuta cu antrenorii despre contractele pe care le vor semna. Având în vedere că suntem nou-promovaţi, nu vom avea cine ştie ce obiectiv, deocamdată ne vom propune doar rămânerea în Liga I", a spus Chiţu.

Oficialul ploieştenilor a precizat că în ceea ce priveşte lotul pentru noul sezon, nu poate oferi prea multe detalii pentru că nu este nimic stabilit:

"O să avem o discuţie cu antrenorii şi vom vedea cine va pleca sau de ce jucători avem nevoie pentru a ne întâri lotul. Singura certitudine, zic eu, ar fi Cristi Vlad, care a fost împrumutat şi va reveni. Mai sunt şi alţi tineri, dar nu cred că putem să ne bazăm pe ei, pentru că nu îi poţi arunca aşa repede în meciurile din Liga I.

Avem nevoie de oameni cu experienţă, pentru a putea face faţă. Nici în ceea ce priveşte jucătorii împrumutaţi de la Dinamo, nu e nimic stabilit. Vom avea o discuţie în perioada următoare".

Ştefan Chiţu a mai afirmat că la stadionul Astra au fost demarate lucrările de modernizare, partea mai dificilă fiind creşterea capacităţii stadionului de la 5.000 la 7.000 de locuri.

"Suntem o echipă nou-promovată şi am primit derogare de la FRF pentru capacitatea stadionului, dar deja am demarat lucrările pentru creşterea numărului de locuri. De asemenea, se mai lucrează şi la gazon, care va fi înlocuit. Vor fi modernizate grupurile sanitare, vestiarele şi se vor mai construi şi alte facilităţi. Muncitorii s-au apucat deja de treabă şi sper să fim gata în timp util", a conchis Chiţu.

Astra Ploieşti a promovat în Liga I după ce a terminat Seria I a Ligii a II-a pe locul 2, cu 67 de puncte, evoluând sub numele de FC Ploieşti. La finalul sezonului, şi-a schimbat denumirea în Astra Ploieşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite