Plătiţi la trei luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plătiţi la trei luni!
Plătiţi la trei luni!

Rapidiştii trebuie să-şi primească banii pe data de 10, însă Copos le plăteşte integral salariul în ultima zi din lună. George Copos a găsit o modalitate ingenioasă de a-şi mai păcăli jucătorii când vine vorba de salarii, fără ca aceştia să devină liberi de contract.

Le face statele de plată pe data de 10 şi-i plăteşte la sfârşit de lună! Zgârcenia lui George Copos nu are margini. Jucătorii nu numai că-şi primesc banii din două în două luni, dar mai trebuie să suporte şi alte artificii ale patronului.

În fiecare lună fotbaliştii ar fi trebuit să-şi încaseze salariile la data de 10, numai că George Copos nu le-a oferit toţi banii, ci doar o parte. „Le-am dat salariile restante, să plece liniştiţi în cantonament“, se lăuda patronul Rapidului cu câteva zile înainte ca jucătorii să meargă în stagiul de pregătire din Germania.

„Nici până acum nu am văzut toţi banii. Am primit o parte din luna mai. Mai avem puţin şi facem trei luni de când nu ne-am primit salariile aşa cum ar trebui“, spun dezamăgiţi jucătorii, revoltaţi că aşteaptă de 15 zile să-şi primească toţi banii pe luna mai.

Ce face de fapt Copos? În data de 10, stabilită pentru plata contractelor, Copos taie statele de plată şi le achită doar o parte din bani. Restul? Îl dă la sfârşit de lună. Prin această modalitate patronul Rapidului îşi mai păcăleşte jucătorii cu câteva săptămâni şi totodată aceştia nu pot deveni liberi de contract.

Remiză cu Lokomotiv Sofia

Giuleştenii au încheiat aseară la egalitate cu Lokomotiv Sofia, scor 2-2, ultimul meci din stagiul de pregătire din Germania. Pentru Rapid au marcat Djalovic şi Buga. Din primul „11” al giuleştenilor au făcut parte: Straton - Păun, Iencsi, Constantin, Bozovic - Buga, Lazăr, Spadacio, Cesinha - Djalovic şi Pinto. Pe parcursul partidei, antrenorul Viorel Hizo a rulat întreg lotul de jucători. Delegaţia giuleşteană se va întoarce azi în ţară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite