Platini: "Îl ador pe Mourinho, chiar dacă a spus prostii despre arbitraj"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat într-un interviu pentru presa spaniolă că îl adoră pe tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, chiar dacă portughezul "a spus prostii" despre arbitraj, ceea ce i-a atras sancţionarea, informează AFP.

"Am o afecţiune deosebită pentru el. Îl ador pe Mourinho. Îmi place ca om. Şi ca personaj şi ca antrenor. Însă instanţele disciplinare ale UEFA se vor ocupa de el. A spus prostii. De aceea a acţionat Comisia de Disciplină şi a decis să îl sancţioneze. Ştiu că aţi scris sau o să scrieţi că Platini a intervenit în ceea ce priveşte sancţiunea. Nu este adevărat. Nu mă ocup nici de chestiunile disciplinare, nici de arbitri. Însă acest lucru nu mă împiedică să îl plac în continuare. Când eram fotbalist, erau unii arbitrii cu care aveam o relaţie foarte bună şi care îmi dădeau cartonaşe galbene. Tata mă pălmuia când făceam ceva rău, încet, pentru că mă iubea", a spus Platini pentru cotidianul Marca.

Comisia de Disciplină a UEFA a decis, la 6 mai, ca Jose Mourinho să fie amendat cu suma de 50.000 de euro şi suspendat cinci meciuri în cupele europene, dintre care la ultimul sancţiunea va fi aplicată doar în caz de recidivă în următorii trei ani. Mourinho a fost sancţionat pentru declaraţiile privind arbitrajul considerat de el favorabil echipei FC Barcelona, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Suspendarea a inclus şi partida retur cu FC Barcelona, la care Mourinho nu s-a aflat pe bancă la Real Madrid.

Real Madrid a făcut apel, acesta urmând să fie analizat la 29 iulie.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite