Piţurcă a refuzat campioana Egiptului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al Ahly i-a oferit fostului selecţioner un salariu de un milion de dolari pe an plus bonusuri substanţiale de performanţă, dar acesta a declinat propunerea „faraonilor“. Victor Piţurcă s-ar fi putut întoarce pe banca tehnică chiar în această lună, dacă ar fi acceptat o ofertă venită din lumea arabă.

Mai citiţi şi:

Universitatea nu este interesată de Piţurcă
Piţurcă are gripă şi nu va merge la Bistriţa
Oferte din afara ţării pentru cinci jucători de la Pandurii


Fostul selecţioner a primit o propunere din partea clubului Al Ahly, campioana ultimelor cinci ediţii a campionatului egiptean.

Arabii îi ofereau lui Piţurcă un angajament pe un an de zile, cu un salariu de 80.000 de dolari pe lună, plus un bonus important ­în cazul câştigării unui nou ­titlu.

Piţi a primit contractul prin fax si iniţial a părut interesat de oferta celui mai titrat club din Egipt, dar până la urmă a declinat propunerea, nefiind încântat de o experienţă în ţările calde, din cauza unei probleme medicale pe care o are de mai mult timp.

Tehnicianul suferă de o rinită alergică, şi din acest motiv nu suportă aerul condiţionat. El a făcut câteva vaccinuri care i-au mai ameliorat afecţiunea, dar în continuare se fereşte de mediile în care aerul condiţionat este necesar.

„N-am fost dispus să îmi risc sănătatea, chiar dacă oferta era atractivă”, a mărturisit fostul selecţioner unor apropiaţi. Refuzaţi de Piţurcă, egiptenii l-au numit zilele trecute antrenor pe portughezul Nelo Viganda, fost la Persepolis, în Iran. 

Aşteaptă un proiect care să-l motiveze

În urmă cu două săptămâni, Piţurcă a fost dorit şi la Dinamo, dar această ofertă nu l-a mulţumit, el afirmând că e dispus să mai aştepte până se va ivi un proiect care să-i ofere motivaţia de a se înhăma din nou la treabă.

Răchită şi Neagoe, pentru un loc de antrenor secund

image

Chiar dacă momentan nu are niciun angajament, Piţurcă îşi ţine stafful tehnic în joc de glezne. El nu va mai apela însă la Ştefan Iovan, care a rămas angajatul FRF, şi îşi va lua un alt antrenor secund, în vizorul său fiind Vivi Răchită şi Eugen Neagoe.

image

Gabi Boldici, celălalt ajutor de la naţională al fostului selecţioner, şi-a reziliat contractul cu federaţia şi aşteaptă ca Piţi să semneze un nou contract. Şi preparatorul fizic Marian Lupu, detaşat momentan la loturile naţionale de juniori, se va regăsi în echipa lui Piţurcă, atunci când acesta va decide încotro o va apuca.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite