Pinalti îl dă afară pe Flocea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pinalti îl dă afară pe Flocea
Pinalti îl dă afară pe Flocea

Preşedintele de onoare al FC Ceahlăul, Gheorghe Ştefan, a precizat că îşi menţine decizia de a-l demite pe Florin Marin de la cârma echipei.

În viziunea lui, acesta se face vinovat de faptul că nu a scos echipa de pe teren, în semn de protest la adresa arbitrajului lui Danşa, care a acordat un penalty caraghios Braşovului, la o cădere teatrală în careu a lui Zaharia.

„I-am transmis şi lui Florin Marin şi Ioan Mironaş şi nu m-au ascultat.  Am vrut să facem o strategie ca să tragem un semnal de alarmă: să retragem echipa de pe teren, dar numai două minute, ca să nu riscăm să pierdem meciul cu 3-0 şi să fim sancţionaţi. Ei au decis să nu mai fie la echipă”, a declarat „Pinalti” pentru „Adevărul“.

Managerul general al nemţenilor, Florin Marin, nu a fost anunţat oficial că este demis de la echipă şi spune că el nu ştia de o asemenea strategie.

„Mie nu mi-a spus decât să retragem echipa de pe teren. Nu cred că un asemenea gest schimba decizia arbitrului care a dictat penalty împortiva noastră. Am luat această decizie ca să protejez echipa, în interesul clubului şi din respect pentru fotbal”, a declarat tehnicianul care a precizat că luni va ajunge la antrenamentele echipei pentru că nu a fost anunţat oficial că a fost demis. 

„El poate veni liniştit la antrenament, dar îl anunţ că vine degeaba. Voi continua cu Lefter, Costel Ilie şi Mihai Ionescu, deoarece nu mai suport ca acest club să fie umilit”, a tunat Pinalti. După meciul pierdut vineri seară la Braşov cu 1-0, Gheorghe Ştefan l-a acuzat pe arbitrul central al partidei că a condus meciul „cu tentă” .

„Aştept şi eu să văd ce notă îi acordă observatorul după ce l-a eliminat uşor pe Ferariu de la noi şi a acordat acel penalty pentru Braşov.Trei zile şi trei nopţi jucam şi nu luam gol dacă nu intervenea arbitrul Danşa”, a mai spus Ştefan. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite