FOTBAL: Willie McStay: "Pilotul avionului ne-a salvat de la moarte!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Willie McStay: "Pilotul avionului ne-a salvat de la moarte!"
FOTBAL: Willie McStay: "Pilotul avionului ne-a salvat de la moarte!"

Tehnicianul echipei Ujpest, Willie McStay, a vorbit despre incidentul în care a fost implicată delegaţia echipei la plecarea din Ungaria, spunând că, practic, pilotul avionului a salvat echipa de la o posibilă catastrofă.

"Când eram gata de plecare, a apărut o problemă cu unul dintre motoarele avionului. Pilotul a simţit că nu este ceva în regulă, fapt pentru care îi mulţumim lui şi mai ales lui Dumnezeu că suntem teferi. Ne-a fost adus un nou avion şi suntem foarte fericiţi că suntem aici".

Lotul echipei Ujpest a plecat spre Bucureşti cu o altă aeronavă şi o întârziere de peste 3 ore, după ce primul avion a avut probleme la unul dintre motoare şi nu a putut decola. Din această cauză, antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Steaua a început la 20:00, cu o oră mai târziu decât era programat iniţial, în timp ce McStay a susţinut conferinţa de presă pe gazon, în timpul şedinţei de pregătire.

Partida dintre Steaua şi Ujpest din prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Europa se va disputa joi, de la ora 20:30. Meciul retur va avea loc peste o săptămână, în Ungaria. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite