Pierd 500.000 €

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UEFA a hotărât ieri ca roş-albaştrii să joace cu Schalke 04, la 15 septembrie, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ din Cluj, decizie care le provoacă o „gaură“ în buget. „Nenorocitul de Oprişan şi cu nenorociţii de la Max Bögl sunt de vină! Poate că au intervenit la UEFA şi Lupescu, Kassai sau Piţurcă!”, a tunat ieri Gigi Becali.

Deşi europarlamentarul susţinea joi seară că UEFA este de acord, în proporţie de 99%, pentru ca partida Steaua - Schalke 04 să se amâne pentru 21 septembrie, până când olandezii de la „Hendriks" ar fi terminat de montat noul covor de iarbă de pe „Arena Naţională", reprezentanţii forului european nu s-au lăsat înduplecaţi de rugăminţile Stelei.

Astfel, UEFA a decis ca meciul să se dispute conform programării iniţiale, la 15 septembrie, dar pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu", deţinut de cei de la CFR Cluj, unde steliştii au jucat şi partida cu ŢSKA Sofia. Vestea l-a lăsat cu gura căscată pe Gigi Becali, care spera să poată obţine un profit de circa un milion de euro de pe urma partidei cu nemţii, din vânzarea celor 55.000 de bilete pentru „Arena Naţională". Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu", pe care se va juca până la urmă meciul, are o capacitate de numai 23.000 de locuri.

„Oprişan e un nenorocit"

„Nu mai înţeleg nimic. Ştiu doar că, din cauza incompetenţei care e în ţara asta românească, o să pierd iar bani. E vorba de o avere, vorbim aici de 500.000 de euro numai din bilete, fără să mai vorbesc de avion şi hotel, pe care trebuie să le asigur acum pentru Cluj. Asta e, sunt bani pe care nu îi face un om într-o viaţă, dar acum nu mai avem ce face. Cine-i de vină? Nenorocitul de Adrian Oprişan şi cu nenorociţii de la Max Bögl. Ce daună să le cer? Au ei contract cu mine? Nu au avut încredere oamenii de la UEFA că voi schimba gazonul până la 21 septembrie. Eu acum am păcate, că mă gândesc că poate a intervenit Lupescu, sau Kassai, sau Piţurcă. Eu cred că principala cauză este faptul că nu există încredere în români. Asta au motivat ei, neîncrederea", a tunat latifundiarul din Pipera.

"Totul este foarte frustrant pentru noi şi mai ales pentru suporteri. Am încercat din răsputeri să găsim o altă soluţie, dar UEFA a decis astfel!"
Horst Heldt
manager Schalke 04

„Cârtiţele" pleacă luni de pe „Arena Naţională"

După ce UEFA a decis ca partida Steaua - Schalke 04 să se joace la Cluj, Gigi Becali a anunţat că nu se va mai implica deloc în operaţiunea de înlocuire a gazonului de pe „Arena Naţională".

Gazonul de pe „Arena Naţională“ a fost deplorabil   Foto: marian vilău



„Eu vorbisem, erau tirurile pe drum, acum gata, s-au oprit! Ce să fac, să mai pun tot eu gazon acum? Păi ce, am rahat în cap? Nu, am creier! Am adus eu specialistul olandez care le-a spus că se poate face. Să vedem cât va dura. Firma asta, Max Bögl, trebuie să facă acum un contract, Primăria trebuie apoi să plătească, să-l aprobe cutare, mai durează sigur vreo două săptămâni şi abia apoi se pune gazonul. Probabil există interes ca stadionul să fie numai pentru sfânta noastră echipă naţională, care obţine calificări peste calificări", a comentat Gigi Becali.

În replică, reprezentanţii grupului german Max Bögl, unul dintre constructorii stadionului, susţin că suprafaţa de joc va fi gata în două săptămâni. „În urma expertizei efectuată de experţii UEFA s-au constatat grave deficienţe la montajul gazonului, care au compromis în totalitate suprafaţa de joc. Ca urmare a acestui fapt, am decis ca luni să înceapă demontarea şi înlocuirea totală a gazonului cu unul pe care îl vom importa de la o firmă de renume, care va face inclusiv montajul", a declarat directorul de operaţiuni al Max Bögl, Romeo Boţocan.

MApN cheamă echipa înapoi în Ghencea

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, îşi doreşte ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea. "Noi am preluat stadionul şi ne-am apucat, milităreşte, să facem curăţenie, gazonul va arăta în curând foarte bine. Sunt stelist şi vreau ca echipa să joace pe Ghencea, dar trebuie să-şi plătească întâi datoriile", a declarat Oprea, conform e-politic.ro. „Ar fi demenţial să jucăm din nou acasă, la noi, în Ghencea!", a spus şi Becali.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite