Piedică pentru braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nou-promovata Astra a rezistat sub Tâmpa, deşi a jucat mult timp în inferioritate. Chiar şi cu un om în plus timp de 64 de minute, Braşovul nu a putut să spargă barajul ploieştenilor.

Întâlnirea lui Viorel Moldovan cu suporterii braşoveni n-a fost chiar o sărbătoare. Vinovată este Astra Ploieşti, formaţie care i-a stricat ploile noului tehnician al „Steagului”, aflat la al doilea meci pe banca părăsită în iunie de actualul selecţioner, Răzvan Lucescu.

Deşi a rămas în zece oameni încă din minutul 26, când Păun a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene, echipa ploieşteană a rezistat forcingului gazdelor.

„Comisarul” Moldovan a dat ordinul retragerii imediat, transformând meciul într-un duel dintre portarul Astrei, veteranul Cristi Munteanu, şi toată echipa Braşovului, care a atacat în valuri, adesea chiar cu fundaşii în careului advers. Norocul nu le-a zâmbit însă braşovenilor, aşa cum a făcut-o la primul meci de pe teren propriu anul trecut, când au învins Unirea Urziceni în prelungiri.

Cristi Munteanu, din bară în bară

Astra a stat în picioare până la final, iar „Babicu” a făcut un meci mare, reuşind la o fază să scoată trei şuturi din careul mic expediate de Cătălin Munteanu, Ilyeş şi Dedu. Puţin înainte, Chiacu a avut şansa golului în gheată, dar a ratat singur din trei metri cu Dani Coman, irosind posibilitatea de a furniza surpriza.

În rest, de remarcat ar mai fi doar că Alexandru Piţurcă a debutat şters sub tricoul Braşovului şi că tânărul Alexe a luat şi el cartonaş roşu, pentru că reacţionat violent atunci când medicii au vrut să-i acorde îngrijiri la o accidentare din ultimul minut al meciului.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite