„Petrici nu a dormit bine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul german „Bild” a notat cu ironie că Hamburg a eliminat pe Unirea Urziceni din Cupa UEFA (2-0), chiar dacă elevii lui Martin Jol nu s-au odihnit prea bine în hotelul aglomerat din

Ziarul german „Bild” a notat cu ironie că Hamburg a eliminat pe Unirea Urziceni din Cupa UEFA (2-0), chiar dacă elevii lui Martin Jol nu s-au odihnit prea bine în hotelul aglomerat din Urziceni.

„Dubla lui Petrici a trimis-o pe Hamburg mai departe. Nici măcar un hotel aglomerat nu a putut să îi oprească pe cei de la Hamburg. Petric nu a putut să doarmă foarte mult, pentru că singurul hotel din oraş are 18 camere şi a trebuit împărţit la 37 de oaspeţi. Jucătorii de la HSV s-au mutat împreună, iar Martin Jol a stat cu ei. Pe teren însă au fost foarte activi”, a scris „Bild”.

Portarul german Franck Rost a fost uimit de ambiţia arătată pe teren de români: „Pentru jucătorii Unirii, acesta a fost meciul vieţii lor, alergau ca iepurii”.

Dan Petrescu şi-a ironizat jucătorii

Antrenorul Unirii, Dan Petrescu, este de părere că echipa putea obţine mai mult în faţa lui Hamburg: „La pauză le-am spus jucătorilor că dacă nu luăm gol în primele 15 minute, putem reveni, dar ei au înţeles exact pe dos. Hamburg a marcat după un bulevard creat de apărarea noastră. La 2-0, meciul era terminat”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite