Petrescu dezvăluie scandalurile din vestiarul lui Chelsea: "M-am bătut de multe ori cu John Terry!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a jucat la Chelsea între anii 1995 şi 2000, iar o parte a şederii sale pe Stanford Bridge a coincis cu ascesiunea lui John Terry de la juniori la echipa mare.

"Bursucul" spune la 14 ani după prima sa întâlnire cu Terry că actualul căpitan al lui Chelsea, cel din cauza căruia Capello a fost presat să-şi de demisia de la naţionala Angliei, a fost un buldog şi un om problemă din prima zi.

"Ne-am bătut de multe ori. E normal, John abia ajunsese la prima echipă şi voia să se impună imediat.  La fel ca toţi tinerii, punea foarte multă pasiune în ceea ce făcea, iar excesele acestea ale lui se terminau în certuri de cele mai multe ori.

John a văzut că sunt un jucător puternic şi voia să-mi arate că el e mai tare ca mine. Ştiam că va ajunge un fotbalist bun, dar nu-mi imaginam că va fi la nivelul la care e acum", spune Petrescu într-un interviu acordat sportbox.ru.

John Terry a debutat la Chelsea în 1998, într-un meci de Cupa Ligii în care i-a luat locul chiar lui Dan Petrescu. Enervat de decizia luată de pe margine, Petrescu a refuzat să dea mâna cu Terry. JT a dezvăluit într-un interviu acordat în 2008 canalului Chelsea TV că Petrescu i-a dat un şut în fund la primul antrenament pe care l-a făcut cu echipa mare după ce fusese promovat de la juniori.

Interesant este faptul că Petrescu şi Terry sunt în acest moment foarte buni prieteni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite