Petrescu: „O victorie mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Bursucul“ este extrem de fericit după succesul obţinut de Kuban Krasnodar în faţa „greilor“ de la Spartak Moscova (3-1). Cu Varga titular şi Bucur rezervă, Kubanul antrenat de Petrescu începe să obţină rezultate notabile în prima ligă din Rusia.

Echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, a câştigat, sâmbătă seară, cu 3-1 partida disputată pe teren propriu cu una dintre forţele campionatului din Rusia, Spartak Moscova! Scorul a fost deschis, din penalty, de Lacina Traore, fostul jucător al CFR, cu puţine clipe înaintea pauzei. Oaspeţii au egalat, după care Traore a pasat pentru golul doi marcat de echipa „Bursucului". Până la final, Kuban a mai înscris o dată, câştigând cu 3-1 într-un meci în care Dacian Varga a fost titular, iar Gigel ­Bucur, rezervă.

Urmează primul duel cu un român

„E o victorie mare pentru noi. Am câştigat în faţa unei echipe puternice, cu jucători care pot evolua la orice club din Europa", a spus Dan Petrescu la final, după care gândul i-a fugit către meciul din etapa viitoare, cu echipa lui Ropotan. „Acum e important să ne recuperăm şi să fim gata să jucăm cu un animal rănit ca Dinamo Moscova", a completat tehnicianul român.

Singurul regret al lui Petrescu după trei etape e că nu a putut scoate mai mult din primul meci, cu Rubin Kazan, pierdut cu 0-2 la Krasnodar. Chiar şi în aceste condiţii, Kuban este pe locul patru în Rusia, având şase puncte, după două victorii şi un eşec, cu unul mai puţin faţă de liderul Zenit St. Petersburg.

"Am câştigat în faţa unei echipe puternice, cu jucători care pot evolua la orice club din Europa.''
Dan Petrescu
antrenor Kuban Krasnodar

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite