Pariul lui Dan Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pariul lui Dan Petrescu
Pariul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu are un mod inedit de a-şi mobiliza fotbaliştii. A făcut pariu cu elevii săi că nu vor mai face nimic în cele trei meciuri rămase din grupa Ligii Campionilor.

Antrenorul crede că românii se mulţumesc cu puţin. „În Liga Campionilor, nicio echipă românească nu a reuşit două victorii. A învins într-un meci, presa i-a umflat pe jucători şi apoi s-au dezumflat toţi. De asta mi-e şi mie frică. Le-am spus şi jucătorilor mei că fac pariu cu ei că nu or să mai facă nimic în următoarele trei meciuri din Ligă.

Ei trebuie să-mi răspundă pe teren. Nu am făcut-o să-i mobilizez, ci aşa cred, pentru că noi, românii, ne mulţumim cu puţin”, a spus ieri Petrescu, cu ocazia unui eveniment organizat de Unicredit Ţiriac Bank. „Bursucul” a adăugat că nu se aştepta să piardă cu FC Braşov, în „optimile” Cupei României: „Am introdus în echipă nouă jucători care evoluaseră mai puţin. Din păcate ei nu au jucat mai bine. O echipă mare aşa ar trebui să meargă, pe trei planuri: camponat, cupă, Liga Campionilor”.

Antrenorul Unirii a vorbit şi despre lupta din campionat: „În România sunt opt echipe plus Craiova, dacă îşi va reveni, care se bat pentru titlu. În cele opt am inclus-o şi pe FC Braşov. În tur, echipele care nu sunt agrenate în cupele europene vor fi avantajate. Una dintre Rapid, Vaslui sau FC Braşov va fi pe primul loc la finalul turului”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite