Mircea Sandu: „Să-l dea afară pe Dan Petrescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu:  „Să-l dea afară pe Dan Petrescu“
Mircea Sandu: „Să-l dea afară pe Dan Petrescu“

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, l-a criticat dur pe antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, pentru atitudinea pe care a avut-o la Supercupă faţă de arbitri. “Dan Petrescu trebuie să antreneze

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, l-a criticat dur pe antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, pentru atitudinea pe care a avut-o la Supercupă faţă de arbitri. “Dan Petrescu trebuie să antreneze echipa, nu să caracterizeze arbitrajul.

Dacă ar fi în Anglia, nici nu ar mişca în front. Ăştia de la Comisii sunt prea darnici. Daţi-le 10 etape de suspendare, să-l dea şi patronul afară. Nu se poate să te comporţi în asemenea hal!”, a tunat “Naşul” la gsptv.

Tehnicianul campioanei a fost eliminat duminică seara în prima repriză a meciului cu CFR Cluj după mai multe proteste la adresa centralului Georgian Ionescu.

“Nu o să mă mai vedeţi mult timp prin ţară cu asemenea arbitraje. Cu aceşti băieţi în galben pierd cinci ani din viaţă”, a spus plin de nervi la conferinţa de presă de după meci Dan Petrescu.

Şi preşedintele Unirii, Mihai Stoica, l-a acuzat pe arbitrul Ionescu. “E inimaginabil ce s-a întâmplat, ne-a privat de câştigarea trofeului!”, a spus Meme.

Arbitrul Ionescu va fi suspendat

Prestaţia centralului de la Supercupă, care a tolerat mai multe faulturi dure de ambele părţi, a fost criticată şi de preşedintele CCA, Aron Huzu. “Georgian Ionescu va plăti pentru greşelile lui şi va fi suspendat, dar voi continua să deleg arbitri tineri, pentru că aşa vor creşte”, a spus fostul arbitru. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite