Petrescu vrea să nu meargă la jocul cu Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrescu vrea să nu meargă la jocul cu Braşov
Petrescu vrea să nu meargă la jocul cu Braşov

Dan Petrescu a declarat la conferinţa de presă de după meciul cu Glasgow, că nu i-ar fi păsat de pariul pe care l-a avut cu fotbaliştii săi: acela că nu vor mai reuşi niciun punct în Ligă în ultimele trei meciuri.

"Unirea a fost mai bună ca Rangers. Sunt mulţumit totuşi cu acest punct obţinut. Nu m-am gândit niciodată că după patru meciuri o să fim pe locul doi. Am vrut să pierd pariul cu jucătorii mei".

"Când egalezi în minutul 88 trebuie să fii mulţumit cu un punct, dar felul în care am jucat mă face să îmi doresc mai mult. Portarul lor a prins o zi mare. Am fi meritat mai mult, dar ăsta e fotbalul: au intrat toate la Glasgow şi acum mai nimic.

"A fost un meci frumos, nici eu nu mă aşteptam să jucăm aşa. Cred că am demonstrat că merităm să jucăm în Liga Campionilor. Cei care au venit la acest meci nu au de ce să fie nemulţumiţi".

"Bursucul" a lansat un atac dur la sfârşitul partidei, fiind nemulţumit de faptul că LPF a programat sâmbătă meciul cu FC Braşov: Avem multe accidentări şi sunt foarte supărat că vom juca sîmbătă. Mă gândesc nici să nu ne prezentăm la meci".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite