FOTBAL: Ioan Becali - "Dan Petrescu are o ofertă din Serie A"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ioan Becali - "Dan Petrescu are o ofertă din Serie A"
FOTBAL: Ioan Becali - "Dan Petrescu are o ofertă din Serie A"

Fostul procurator FIFA Ioan Becali a mărturisit că Dan Petrescu are o propunere de a antrena în prima ligă din Italia, dar spune că tehnicianul nu-şi doreşte să plece de la conducerea tehnică a Unirii Urziceni.

"La 1-0 pentru Rangers, atât eu cât şi domnul Dragomir am spus că Unirea va învinge la Glasgow. Lui Dan Petrescu nu i-a fost frică, a băgat imediat al doilea atacant şi a fost răsplătit, mişcarea magistrală a lui s-a dovedit cîştigătoare. La Unirea e un grup compact, făcut în doi sau trei ani, omogenitatea e superioară celei de la CFR Cluj, Dinamo sau Steaua", a dezvăluit Becali la GSP TV.

"Urziceniul joacă din memorie, din ceea ce le spune antrenorul şi va termina sezonul în primele 3 sau 4. Această echipă va cădea o dată cu plecarea lui Dan Petrescu. Va fi greu să se mai găsească cineva care să poată ţine echipa la fel de unită cum a făcut-o el! Dacă vrea, Petrescu are ofertă din Serie A. S-a ajuns chiar la discuţia despre salariu, dar el nu vrea să plece, are o echipă calificată în Champions League", a mai spus Becali la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite