FOTBAL: Petre Grigoraş:" Este vital să batem Craiova"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Petre Grigoraş:" Este vital să batem Craiova"!
FOTBAL: Petre Grigoraş:" Este vital să batem Craiova"!

Tehnicianul grupării Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, că meciul cu Universitatea Craiova poate însemna şansa reabilitării în clasament a echipei sale, care are doar 4 puncte acumulate în 5 etape şi ocupă locul 15.

"Suntem într-o situaţie delicată în clasament, iar o victorie cu Craiova ar fi vitală pentru viitorul nostru. Trei puncte în faţa Craiovei ne-ar permite să abordăm ceva mai liniştiţi partidele următoare. Întâlnim o echipă cu jucători foarte valoroşi, cu mulţi componenţi în echipa naţională de tineret şi cu alţii care bat la porţile naţionalei mari, o echipă destul de omogenă, capabilă să facă meciuri spectaculoase. Vreau însă o mobilizare totală a jucătorilor mei, iar la final să luăm toate punctele", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul s-a arătat optimist înaintea meciului cu gruparea din Bănie şi a rememorat momentele plăcute din partidele cu Craiova: "În cariera mea am obţinut rezultate bune cu Craiova, am amintiri plăcute. În Cupă, când eram la Farul, am trecut de Universitatea şi am jucat finala cu Dinamo, iar în campionat am câştigat cu Oţelul în faţa Craiovei atunci când oltenii erau pe val. Poli nu a pierdut de 24 de ani acasă cu Craiova? Mulţi înainte! Nu îmi place însă să trăiesc din amintiri, de aceea aştept de la băieţi o mobilizare exemplară pentru a putea câştiga acest meci".

Altfel, Grigoraş s-a referit şi la atacantul Vlad Bujor, convocat în premieră la echipa naţională de tineret: "Am vorbit cu el după ce a revenit de la lotul de tineret şi i-am atras atenţia să nu i se urce la cap. Sunt jucători care după o convocare se cred Messi, îşi pierd capul. El trebuie să înţeleagă că prima sa convocare la lot este o provocare, nu o realizare. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi să joace la parametri maximi în fiecare partidă şi să dea gol în fiecare meci".

În încheiere, preşedintele executiv al ieşenilor, Sorin Boca, a declarat că a decis să pună în vânzare trei bilete la preţ de două, în încercarea de a atrage cât mai mulţi spectatori la meciul de luni: "Pentru că meciul cu Craiova se joacă luni, într-o zi în care nici iarba nu creşte, după cum spune domnul Grigoraş, încercăm să atragem cât mai mulţi suporteri alături de noi".

Politehnica Iaşi va întâlni Universitatea Craiova, luni, de la ora 20:00, în ultima partidă a etapei a 6-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite