PetrLucescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Kuban a bătut cu 2-0 pe Rostov în ultima etapă şi urcase chiar pe podiumul primei ligi din Rusia, Dan Petrescu s-a plâns de arbitraj şi de locul ocupat în clasament. Pe zi ce trece, „Bursucul“ seamănă tot mai mult cu Mircea Lucescu, celălalt tehnician român din spaţiul ex-sovietic care caută scuze atât la eşec, cât şi la victorie.

Sâmbătă a fost zi de mare sărbătoare la Krasnodar. Kubanul lui Dan Petrescu a întâlnit Rostovul lui Oleg Protasov, în derby-ul Sudului, şi în plus galben-verzii au câştigat cu 2-0. Primul gol a fost marcat de Lacina Traore, cu un şut violent din unghi, după o cursă de aproape 40 de metri, la doar opt minute de la start.

Acest succes nu l-a mulţumit însă pe antrenorul român. În primul rând pentru că echipa sa a evoluat cu un om mai puţin din minutul 60, când fundaşul Kozlov a văzut al doilea galben. „Eliminarea lui Kozlov ne-a dat planurile peste cap şi în plus nici n-a fost corectă. Un adversar a făcut un fault similar şi n-a fost eliminat, iar primul cartonaş galben a fost acordat prea uşor", a declarat „Bursucul" la conferinţa de presă, după care a pus tunurile pe atacanţi. „În prima repriză am controlat jocul şi am înscris de două ori. Din păcate, n-am putut marca mai mult, deşi am fi putut", a completat fostul tehnician al Unirii Urziceni.

Kubanul, în aceeaşi oală cu Real şi Barcelona

Petrescu este nemulţumit şi de locul patru ocupat de Kuban în clasament după cinci etape, deşi în urma victoriei cu Rostov „Cazacii" urcaseră până pe trei. „Kuban ar fi trebuit să aibă mai multe puncte decât are acum. La cum am jucat, nouă puncte nu sunt suficiente", a completat românul. În final, Dan Petrescu şi-a permis o glumă cu ziariştii ruşi. Întrebat despre derby-ul Real Madrid - Barcelona de sâmbătă, acesta a răspuns: „Am zis de dimineaţă că azi (n.r. - sâmbătă) avem două derby-uri, Kuban Krasnodar - Rostov şi Real Madrid FC Barcelona".

"Eliminarea lui Kozlov n-a fost corectă. Un adversar a făcut un fault similar şi n-a primit cartonaş roşu."
Dan Petrescu
antrenor Kuban

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite