Peseiro răspunde galeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea meciului de mâine cu Gaz Metan Mediaş, antrenorul Rapidului i-a certat pe suporterii „alb-vişiniilor”. Giuleştenii joacă mâine cu Gaz Metan Mediaş, iar portughezul se teme de o reacţie dură a fanilor rapidişti, ca urmare a prestaţiei jalnice din meciul cu Petrolul.

Rapid a reuşit să obţină joi seară calificarea în optimile Cupei României, după un succes obţinut in extremis în faţa Petrolului în prelungiri (3-2). Această nouă prestaţie lamentabilă a fost taxată de galerie, care a cerut demisia lui Peseiro şi a afişat un banner la adresa jucătorilor, pe care era scris: „Vă obligăm să câştigaţi, altfel aici nu mai jucaţi”.

Această atitudine l-a înfuriat pe Jose Peseiro care ieri, într-o conferinţă de presă, le-a cerut fanilor să nu-i mai înjure pe fotbalişti.

„Este dificil pentru jucători, pentru cei români în primul rând, să asculte acele cuvinte jignitoare pe care le strigaţi. S-a strigat împotriva familiilor lor, a mamelor, a taţilor şi acest lucru e foarte grav. Vă rog să nu mai strigaţi, pentru că aceste cuvinte le iau concentrarea jucătorilor şi creează o atmosferă proastă, din cauza căreia unii jucători nu mai pot evolua bine”, a spus Peseiro, care apoi a refuzat să răspundă la vreo întrebare.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite