Peseiro: „Vreau să uit de Rapid!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul a recunoscut că negociază rezilierea contractului cu giuleştenii pentru că n-a acceptat micşorarea salariului. Jose Peseiro s-a săturat de Rapid. Incertitudinea financiară din Giuleşti l-a determinat să accepte varianta de a înceta contractul.

Antrenorul rapidiştilor îşi face bagajele pentru a pleca de la Rapid. Conform postului de radio Renascenca, Peseiro vrea să uite perioada petrecută în Giuleşti.

„O aventură care trebuie uitată”, a catalogat-o tehnicianul. Peseiro a recunoscut faptul că se află în negocieri pentru a pune punct contractului cu Rapid. „Clubul se confruntă cu probleme şi am trecut prin mari dificultăţi.

Din cauza faptului că trebuie să cedăm jucători şi a imposibilităţii întăririi echipei, am început, în urmă cu trei sau patru zile, negocierile pentru a părăsi clubul.

Vreau să uit de Rapid“, a declarat Peseiro, la postul public de radio Antena 1, din Portugalia. El semnase în vară un contract valabil pe trei sezoane.

I s-a propus diminuarea salariului

Conducerea clubului giuleştean i-a propus lui Peseiro, acum o săptămână, să-i micşoreze salariul, dar portughezul nu a fost de acord. „I-am propus domnului Peseiro micşorarea contractului său, iar dânsului nu i-a picat deloc bine. E vorba de o reducere substanţială a înţelegerii sale.

El înţelege foarte bine că actuala situaţie economică mondială implică şi clubul Rapid. I-am arătat oferta noastră, iar el va analiza situaţia în această pauză competiţională şi ne va comunica decizia dânsului”, a declarat Constantin Toma, preşedintele Consiliului de Administraţie. 

Salariul stagional al antrenorului este de un milion de euro. În cazul în care clubul ar rezilia unilateral contractul, Peseiro ar urma să primească 500.000 de euro.

După eliminarea echipei din Cupa UEFA, la începutul lunii octombrie, Jose Peseiro a fost demis, dar, după câteva zile, a fost reinstalat tocmai datorită clauzei de reziliere a contractului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite