FOTBAL: Van Persie îşi vindecă glezna cu placentă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olandezul, accidentat în ultimul amical al naţionalei „ţării lalelelor", cel cu Italia de sâmbătă, a recurs la o metodă neortodoxă de vindecare şi se va unge pe zona afectată cu lichid placentar.

Robin Van Persie a părăsit terenul de joc pe targă după doar 10 minute scurse din amicalul Italia-Olanda, disputat sâmbătă şi încheiat nedecis, 0-0. Acesta a fost contrat puternic de Giorgio Chiellini, fundaşul italienilor, şi iniţial s-a estimat că va lipsi de pe teren tot restul sezonului. Oficialii tunarilor au contrazis ulterior aceste estimări şi au spus că perioada de indisponibilitate a principalului marcator de pe „Emirates" va fi de circa şase săptămâni.

Se pare însă că olandezul a descoperit o metodă şi mai rapidă de refacere, la recomandarea lui Danko Lazovici, căpitanul lui PSV Eindhoven, Van Persie urmând a vizita o femeie vraci din Serbia, pentru un remediu inedit: lichid placentar.

„Am vorbit cu o femeie doctor din Balcani, care l-a ajutat pe Lazovici. A fost destul de vagă în explicaţii dar am înţeles că este vorba despre masaje cu lichid din placentă. O să încerc. Nu poate să mă afecteze mai rău iar dacă va funcţîona, cu atât mai bine. Am luat legătura şi cu fizioterapeuţii de la Arsenal, care mi-au permis să încerc şi această metodă", a declarat Van Persie.

Acesta a mai adăugat că nu îl învinovăţeşte pe Chiellini pentru accidentarea sa. „Pe radiografie s-a văzut că aveam ligamentele aproape rupte în locul în care m-a contrat Chiellini. Dar nu a fost ceva intenţionat. Am avut noroc, putea fi mult mai rău", a concluzionat olandezul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite