VIDEO: Van Persie va lipsi două luni după accidentarea din amicalul cu Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul olandez al lui Arsenal, Robin van Persie, s-a accidentat în meciul amical cu Italia, scor 0-0, şi ar putea lipsi de pe teren cel puţin două luni.

Jucătorul a fost scos de pe teren pe targă, iar selecţionerul Olandei, Bert van Marwijk, a afirmat că se teme că Van Persie a suferit o accidentare la ligamentele gleznei drepte. Atacantul va fi supus unor noi investigaţii medicale pentru a se estima gravitatea accidentării.

Van Persie a stat pe teren doar 16 minute, lovindu-se la intervenţia fundaşului lui Juventus, Giorgio Chiellini.

Presa din Anglia scrie că oficialii lui Arsenal s-au declarat nemulţumiţi de faptul că atacantul olandez s-a accidentat în timp ce evolua într-o partidă amicală. Arsenal este pe locul secund în Premier League.

Altfel, portarul naţionalei Italiei, Gianluigi Buffon, a evoluat în meciul său cu numărul 100 pentru echipa naţională.

Meciul dintre cele două echipe a fost marcat şi de un incident. Un suporter a intrat pe teren, fiind îmbrăcat cu un tricou pe care scria că susţine revenirea lui Antonio Cassano la echipa naţională. Bărbatul în vârstă de 22 de ani a fost arestat, reuşind să pătrundă uşor pe gazon deoarece însoţea o persoană în scaun cu rotile, care urmărea meciul din apropiere.
 
Vezi cele mai importante faze ale meciului şi accidentarea lui Van Persie:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite