Perez: „Real Madrid trebuie să înveţe de la Barcelona”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, a recunoscut că este o diferenţă mare între echipa pe care o patronează şi rivala Barcelona.

„Barca are aşa mare succes deoarece fotbaliştii sunt uniţi, astfel că şi jocul de echipă este fabulos. În schimb, Real Madrid se bazează pe individualităţi", a spus Perez la inaugurarea academiei de fotbal din Abu Dhabi. Cheia pentru schimbarea Realului este Jose Mourinho, cel care a avut succes la Porto, Chelsea şi Inter Milano, formaţii la care a instalat disciplina, dar şi un incredibil spirit de echipă.

„Acesta este şi motivul pentru care l-am adus pe Mourinho. Din aceste invidualităţi care există la Madrid, el poate face o echipă", a mai afirmat Florentino Perez. În aceste condiţii, este greu de crezut că Jose Mourinho va pleca în vară, aşa cum a ameninţat în dese rânduri. „La Real Madrid îi vrem pe cei mai buni, iar Jose Mourinho este cel mai bun antrenor. Suntem mulţumiţi de munca lui aşa că va rămâne la Madrid pentru mult timp", a dat asigurări Perez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite