Pepe Reina, gafă de campion mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu o lună, "bufonul" Pepe Reina a făcut show la întoarcerea naţionalei Spaniei din Africa de Sud, acolo unde ibericii au cucerit titlul mondial. În principala piaţă din Madrid, portarul iberic a luat microfonul şi le-a făcut o prezentare spectaculoasă coechipierilor.

Întors între buturi, la echipa sa de club, FC Liverpool, Reina a "comis-o" din nou, chiar în prima etapă a campionatului Angliei. Unde? Pe un "Anfield" arhiplin. Când? în minutul 90 al derbyului cu Arsenal. În ce condiţii? La scorul de 1-0 pentru "cormorani", într-un moment în care echipa sa evolua cu doi jucători mai puţin (Joe Cole a fost eliminat la debutul pentru Liverpool, iar Agger s-a accidentat pe final de meci cu toate schimbările făcute).

Cum? A ieşit greşit pe o centrare, mingea a lovit bara, a încercat să salveze situaţia, dar a marcat un autogol de antologie! Un moment de neatenţie care a anulat eforturile făcute până atunci de Reina şi intervenţiile sale miraculoase la ocaziile lui Rosicky şi Walcott. Liverpool - Arsenal s-a terminat 1-1, ambele formaţii demonstrând că au resurse pentru a se bate la titlu cu Chelsea şi cu cele două cluburi din Manchester, United şi City.

1 - 1

Liverpool: Reina - Johnson, Carragher, Skrtel, Agger - Kuyt, Mascherano (Lucas 78), J. Cole, Gerrard, Jovanovici (M. Rodriguez 66) - Ngog (F. Torres 74). Antrenor: Roy Hodgson.
Arsenal: Almunia - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy - Eboue (Walcott 60), Diaby, Wilshere (Rosicky 60),
Nasri (Van Persie 76) - Arşavin, Chamakh.
Antrenor: Arsene Wenger.
Stadion: „Anfield" (45.000)
Goluri: N'Gog 47 / Reina 90 (aut.)
Eliminaţi: J. Cole 45 / Koscielny 90+5
Arbitru: Martin Atkinson

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite