Bilasco: "Pentru mulţi dintre noi, astfel de meciuri vor fi unice în carieră"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bilasco: "Pentru mulţi dintre noi, astfel de meciuri vor fi unice în carieră"
Bilasco: "Pentru mulţi dintre noi, astfel de meciuri vor fi unice în carieră"

Atacantul Unirii Urziceni, Marius Bilaşco, a declarat, marţi, că victoria cu Rangers, scor 4-1, este de vis, deşi echipa ialomiţeană pornea cu şansa a doua şi mai ales că a fost condusă cu 1-0, considerând că un astfel de rezultat va fi foarte greu de obţinut pe viitor.

"Mă bucur enorm că am reuşit să câştigăm, deşi nu ni se dădeau şanse înainte. Pentru mulţi dintre noi, astfel de meciuri vor fi unice în carieră. E ceva de vis să câştigi cu 4-1 pe terenul lui Rangers. Am învins după multă vreme, mai ales într-o atmosferă extraordinară, cu atâtea zeci de mii de spectatori. Am reuşit să egalăm după ce am primit din nou gol rapid, dar acel penalty ne-a demoralizat puţin. Tudor a apărat însă şi ne-a dat multă încredere. Acum, vom încerca să ne îndeplinim obiectivul şi să mergem în primăvara europeanpă", a spus autorul primului gol al Unirii, la TVR.

Fundaşul Bruno Fernandes crede că meciul retur cu Rangers poate fi decisiv pentru calificarea în primăvara europeană. "Suntem obosiţi după un astfel de joc greu, împotriva unei echipe bune. Noi am ştiut ce trebuie să facem pentru a scoate un rezultat pozitiv. Toată lumea s-a dăruit, am demonstrat că atunci când ne sacrificăm şi luptăm, putem câştiga. Sper să mergem mai departe, ne vom juca şansele pe care le avem la următorul meci, cu Rangers, în Ghencea", a opinat fotbalistul african.

Căpitanul George Galamaz s-a declarat entuziasmat de faptul că echipa a reuşit să revină de la scorul de 1-0 pentru adversar. "Ne simţim foarte bine după un astfel de rezultat. E un moment extraordinar, ne bucurăm pentru că am făcut un lucru minunat. E incredibil că am reuşit să refacem rezultatul după ce am fost conduşi şi mai ales în faţa a peste 40.000 de suporteri adverşi. Trăim un moment minunat, dar de mâine trebuie să ne concentrăm pentru următoarele jocuri", a spus fundaşul.

În celălalt meci al grupei, Sevilla a câştigat pe terenul lui Stuttgart, scor 3-1.

Clasament:
1. Sevilla   3 3 0 0 9-2 9p
2. Unirea Urziceni  3 1 1 1 5-4 4p
3. VfB Stuttgart  3 0 2 1 3-5 2p
4. FC Rangers 3 0 1 2 3-9 1p

Următoarea etapă: Unirea Urziceni - FC Rangers şi Sevilla - VfB Stuttgart (4 noiembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite