FOTBAL: Daminuţă: "Denis se va adapta perfect stilului de joc din Peninsulă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Daminuţă: "Denis se va adapta perfect stilului de joc din Peninsulă"
FOTBAL: Daminuţă: "Denis se va adapta perfect stilului de joc din Peninsulă"

Fundaşul lui Internazionale Milano, Cristian Daminuţă, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că este convins că atacantul Denis Alibec, transferat recent de campioana Italiei de la Farul Constanţa, nu va avea probleme să se adapteze la noua sa echipă.

"Suntem prieteni, îl cunosc de la lotul de juniori. Am spus celor de aici numai vorbe frumoase despre el. Le-am zis că este un jucător care se adaptează perfect stilului de joc din Italia. E un atacant care se remarcă prin forţă, plasament, tehnică foarte bună şi loveşte foarte bine mingea cu piciorul stâng. Dacă va fi serios şi va munci mult, sunt sigur că le va lua faţa atacanţilor de la echipă. Eu îl voi ajuta cât îmi stă în putinţă să se acomodeze", a spus Daminuţă.

Fotbalistul susţine că Alibec nu va avea probleme de adaptare la clubul italian: "E foarte bine că a făcut aşa de tânăr acest pas. Eu am stat un an la Primavera şi acum pot juca la echipe din Serie A şi B din Italia. Nu va avea probleme să se obişnuiască, acolo e un colectiv care o să-l ajute foarte mult să se adapteze, nu se va simţi în niciun fel marginalizat. Eu am jucat doar un an la Primavera, am fost printre cei mai buni şi, drept dovadă, m-au pus şi căpitan de echipă spre sfârşitul campionatului".

Atacantul în vârstă de 18 ani al Farului Constanţa, Denis Alibec, a acceptat oferta campioanei Italiei, Internazionale Milano, şi a semnat un contract valabil până în 2013. În altă ordine de idei, după ce împrumutul la Rapid nu s-a mai realizat, Cristian Daminuţă aşteaptă în această săptămână ca transferul la Livorno să se perfecteze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite